Our Helsinki office is hiring

Pleinert & Partner is also operating in Finland and is looking to expand throughout 2018.

Pleinert & Partner News

Pleinert & Partner parantaa asiakkaittensa kilpailukykyä henkilöstöjohtamisen keinoin. Yrityksemme on perustettu Sveitsissä 2006 ja Suomeen saavuimme 2015. HR on täynnä tomuisia käytäntöjä ja me olemme pölyhuisku. Tuloksemme ovat korreloineet niin hyvin suurten puheittemme kanssa, että nyt on aika vaihtaa seuraavalle vaihteelle.

Toimintamallimme on yrittäjäpohjainen ja siksi etsimme ympäri Suomea uusia franchising- / rekrytointiyrittäjiä.

 

Uusilta kumppaneiltamme toivomme kokemusta liike-elämän koukeroista, kyvystä toimia ihmisten kanssa silloinkin kun kaikki ei mene kuin Strömsössä, korkeaa työmoraalia ja halua kehittyä Suomen parhaaksi rekrytoijaksi.

Sinulle tarjoamme maan parhaan konseptin, vahvan brändin, koulutusta, tukea ja yhteisprojekteja osaavan ja motivoituneen tiimin kanssa. Pleinert & Partner toteuttaa paljon muitakin HR palveluja ja koko palvelusalkkumme on luonnollisesti myytävissäsi. Rekrytointimarkkina on kuitenkin toistaiseksi merkittävin ja siksi etsimme nyt siihen panostavia toimijoita sekä myymään että toteuttamaan konseptimme mukaisesti.

Franchisingpakettiin kuuluu tuen ja työkalut mahdollistava hyvin maltillinen osuus liikevaihdosta sekä pieni aloitusmaksu, jonka pääset ansaitsemaan takaisin ensimmäisen vuoden aikana. Ansiotaso riippuu luonnollisesti eniten sinusta itsestäsi, mutta mikäli vanhat merkit pitävät yhtään paikkansa ja toimit ohjeittemme mukaisesti, pitäisi palkkasi täyttää odotukset.

 

 

Soita ja kysy lisää:
Jukka Walliander / 0500 647615