Our Helsinki office is hiring

Pleinert & Partner has been operating in Finland since 2011 and is looking to expand throughout 2017.

Pleinert & Partner News

Pleinert & Partner on sveitsiläinen rekrytointi- ja HRD konsulttitoimisto, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2011 lähtien. P&P on esitellyt Suomen markkinoilla ennen näkemättömiä toimintamalleja, joita kutsumme neljännen sukupolven rekrytointipalveluiksi. Ajatusmaailmaamme voit perehtyä joko englanniksi www.pleinertpartner.com tai suomeksi  http://bit.ly/jukkablog.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on olla vuonna 2020 mitatusti Suomen paras rekrytointitoimisto niin asiakkaillemme, työnhakijoille kuin omille työntekijöillemme. Tähän tarvitaan erinomaisia tekijöitä ja siksi haemme nyt joukkoomme

MYYNTIJOHTAJAA / KANSSAYRITTÄJÄÄ

Tehtäväsi tulee olemaan ylläkuvattujen rekrytointipalveluiden myyntiä Etelä- Suomessa valtaosin pk-yrityksille. Neuvottelukumppaninasi toimii asiakasyritysten ylin johto ja oletamme sinun ymmärtävän mitä se vaatii sinulta. Osaat myydä hyötyjä etkä alennuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää senioritason uskottavuutta ja kykyä ymmärtää asiakkaiden liiketoiminnan haasteet. Kehität heidän liiketoimintaansa konsultoivan ratkaisumyynnin ja innovatiivisten rekrytointipalveluiden keinoin. Alkuvaiheessa toimit yrittäjäpohjaisesti erinomaisella provisiolla, jatkon mahdollinen osakkuusmalli rakennetaan toiveittesi ja kykyjesi perusteella. Euronkaan investointia emme sinulta pyydä, aktiivisuutta ja peräänantamattomuutta sitäkin enemmän.

Tämä ei ole helppo tehtävä, mutta oikealle henkilölle tässä on mahdollisuus olla osana rakentamassa jotakin suurta ja uraauurtavaa.

Mikäli koet haasteen omaksesi, ota yhteyttä

Jukka Wallianderiin
+358 500 647 615 tai
jukka.walliander@pleinertpartner.com.

Haku jatkuu juuri niin kauan kuin oikean henkilön löytäminen vaatii, joten älä odota – toimi!